Контрабандист на цигари опита да прегази полицай и да осуети

...
Контрабандист на цигари опита да прегази полицай и да осуети
Коментари Харесай

Бесен екшън край Харманли с контрабандист на цигари с камион!

Контрабандист на цигари опита да прегази служител на реда и да осуети инспекцията. Екшънът се е разиграл на моста на пътния възел Харманли-Симеоновград през вчерашния ден, когато е арестувано огромно количество безакцизни цигари, алкохол и дизелово гориво, оповестиха от полицията. Криминалисти от Харманли и Хасково са иззели стоката след гонка на камион.

На 15 януари на пътя от Пловдив към Свиленград служителите на реда стопират за инспекция товарен автомобил „ Пежо “, ръководен от 43-годишен свиленградчанин. Водачът е спрял на подадения сигнал, при което към него се е доближил служителят за инспекция. В този миг колата е потеглила внезапно обратно в опит да блъсне служителя на реда и да осуети инспекцията. Полицаят създава 2 предупредителни изстрела във въздуха, които не стопират маневриращия лидер, грозящ живота и здравето му. Друг служител на реда е стрелял в задната гума на камиона, който е спрян под мост на пътния възел Харманли-Симеоновград.

На място е осъществено претършуване, като в товарения отсек на колата са открити кашони цигари без бандерол – 500 000 къса от разнообразни марки. В хода на следствието по горещи следи е открита и съпричастността на още един свиленградчанин – на 40 години, в чиито парцели на улица „ Света гора “ и „ В.Левски “ са открити 3460 литра дизел, 300 литра течност с аромат на алкохол, над 5000 евро и над 16 000 лв.. Мъжете са арестувани до 24 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР