Контрабандист на хора, който напъха невинна виетнамска жена в таблото

...
Контрабандист на хора, който напъха невинна виетнамска жена в таблото
Коментари Харесай

Контрабандист на хора, който напъха виетнамска жена без обувки зад таблото на колата си, е вкаран в затвора

Контрабандист на хора, който напъха почтена виетнамска жена в таблото на колата си, е вкаран в пандиза поради това, което Министерството на вътрешните работи разказа като „ в действителност фрапантен случай. "

Йозеф Балог, на 33 години, получи присъда от две години и половина затвор в съда в Кентърбъри през днешния ден, откакто призна обвиняването за подкрепяне на противозаконна имиграция. Според Министерството на вътрешните работи словашкият жител е бил спрян от граничните сили на Обединеното кралство в Coquelles, Северна Франция през юни 2022 година, когато той твърдял, че се връща в дома си в Манчестър след посещаване на родственици.

Но хитри чиновници, които претърсиха неговата Vauxhall Vectra, видяха, че килимът е по-напред в пространството за краката от нормално. Претърсването разкри, че жабката е била отстранена и е открита неназованата виетнамка, притисната зад таблото.

И ужасяващи изображения демонстрират, че дамата без обувки - облечена в дънки и пуловер - е сгърчена, с цел да се поб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР