Контраадмирал Кевин Ленокс каза пред репортери, че екипът на ВМС

...
Контраадмирал Кевин Ленокс каза пред репортери, че екипът на ВМС
Коментари Харесай

Военноморските сили на САЩ се опитват да извадят шпионски самолет, който се озова в залива на Хаваите

Контраадмирал Кевин Ленокс сподели пред кореспонденти, че екипът на Военноморски сили е извлякъл повече от 2000 галона гориво на борда и е траял да работи по проект за изваждане на самолета от водата. Не е изпуснато гориво в залива Канеохе.

В момента самолетът се намира върху примес от корали и пясък.

Контраадмирал Ленокс сподели, че Военноморските сили изследват вероятно корабоплаване на самолета и по-късно издигането му на пистата.

„ Възможно е да е имало леки вреди. Наистина не сме разгледали къде се е блъснал, само че от това, което можем да кажем от земята, желая да кажа, че няма изчезнали солидни части “, сподели пълководец Марк Андерсън, съгласно CNN. „ Няма нищо, знаете ли, което да провокира сериозна угриженост сега. “

Девет души са били на борда на самолета, само че няма жертви при случая, сподели тогава представителят на морската пехота първи лейтенант Хейли Хармс.

Третият флот на Военноморски сили на Съединени американски щати сподели, че самолетът, който се употребява за интервенции на Военноморски сили на Съединени американски щати и може да носи както торпед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР