Контактната група ще започне своята работа след сформиране на редовното

...
Контактната група ще започне своята работа след сформиране на редовното
Коментари Харесай

Плевнелиев: Контактната група за създаване на редовен кабинет ще заработи след сформирането на 48 НС

Контактната група ще стартира своята работа след съставяне на постоянното 48-ия парламент, като ще заседава и ще дава конференции за постигнатите резултати само в постройката на Народното събрание. Това съобщи президентът Росен Плевнелиев (2012-2017 г.).

Плевнелиев благодари за оказаното доверие да се включи в контактна група за търсене на единодушие по правила и цели, на които да стъпи едно бъдещо постоянно държавно управление. Предстои да се формализира нейния състав, като групата остава отворена за оферти от другите проевропейски и евроатлантически партии, добави той.

Президентът Плевнелиев акцентира, че няма да се посещават партийни централи и да се организират срещи на други места, а „ единствено пред очите на българските жители и медиите, тъй като ще се работи за доверие и бистрота “.

„ Контактната група ще организира срещи с всички проевопейски и демократични сили за търсене на единодушие по правила и цели, на които да стъпи едно бъдещо държавно управление за превъзмогване на рецесиите и стабилизиране на страната. Целта е да се промени методът, да се възвърне разговорът, да се работи за доверие, да се търси обединяване към базисни правила, национални цели и работещи решения “, съобщи президентът Плевнелиев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР