Контактите на руски бизнесмени с щаба на Доналд Тръмп не

...
Контактите на руски бизнесмени с щаба на Доналд Тръмп не
Коментари Харесай

Кремъл: Връзките на руски бизнесмени с Тръмп не навредиха на политиката ни

Контактите на съветски предприемачи с щаба на Доналд Тръмп не са нанесли щета на съветската външна политика, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков. С коментара си, който беше изработен по отношение на данните от отчета на спецпрокурора Робърт Мълър по съветската спекулация, Песков в действителност признава съществуването на съветска връзка в екипа на Тръмп.

Конкретен мотив за изявлението на Песков са имената на Пьотр Авен - началник на управата на консорциума ABH Holdings, генералния шеф на Руския фонд за директни вложения Кирил Дмитриев и шефа на управата на "Росгеология ", Сергей Горков. Според данните от отчета Горков е контактувал с Джаред Къшнър - шурей и консултант на президента Тръмп.

Според Песков сходни контакти са нещо обикновено. "В това се състои същността на работата на тези предприемачи и да се разказват контактите им в сходни документи е парадокс ", счита представителят на Кремъл.

"По силата на функционалностите си те поддържат връзка с деловите кръгове в други страни, наподобяват вложения и колкото повече поддържат връзка, толкоз по-добре ", продължава той.

Въпреки признанието за контактите на руснаци с екипа на Тръмп, представителят на Путин още веднъж съобщи, че в отчета на Мълър "няма изключително аргументирани доказателства за намесата на Москва в американския избирателен развой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР