Консумацията на чай възпрeпятства повишаването на телесното тегло. Според група

...
Консумацията на чай възпрeпятства повишаването на телесното тегло. Според група
Коментари Харесай

Зелен чай срещу всички болести

Консумацията на чай възпрeпятства повишението на телесното тегло. Според група японски откриватели постоянната консумация на зелената напитка е в положение да обезврежда процеса на повишаване на телесното тегло и натрупването на голям брой непотребни килограми.

Проведени неотдавна опити от учени от университета в японския град Кобе демонстрират, че пиенето на чай е в положение да обезврежда нездравословното влияние, което употребяваните мазни храни имат върху човешкия организъм, а по този метод и да попречва развиването на диабет от втори вид.

Това новооткрито потребно свойство на чая би трябвало да се прибави към всички тези изгоди, които топлата напитка носи на човечеството и поради които е изключително известна още от дълбока античност.

 Чаша Зелен Чай

Наред с всичко останало и наред с възпиращия във връзка с нездравословните мазнини резултат чаят благоприятства и освобождението на организма от неприятния холестерол и намалява равнищата на кръвната захар, като по този метод понижава риска от диабет в още по-голяма степен.

На собствен ред черният чай понижава риска от паркинсон и рак, предотвратява сърдечните болести и заплахата от инфаркт.

Редица откриватели смеят даже да настояват, че постоянната консумация на чай в продължение на най-малко 10 години покачва плътността на костите, а оттова и предотвратява развиването на редица болести на опорно-двигателния уред.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР