Консултациите при президента за съставяне на правителство доведоха до нулев

...
Консултациите при президента за съставяне на правителство доведоха до нулев
Коментари Харесай

КапиталНО

" Консултациите при президента за сформиране на държавно управление доведоха до нулев резултат. Затова са виновни главно ГЕРБ, защото те са импотентни да сформират кабинет. "
Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев пред публицисти
" Колегата Христо Иванов кръсти машините " борисовки ", въпреки че ние като държавно управление сме обезпечили пари да се купят тези машини. Ако е правилно това, което приказват, излиза, че ние сме най-демократичните и ние сме създали смяната. Към статукво и към кое минало ни числят, като ние сме закупили извънредно положителни машини. "
Бившият министър-председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти, представен от " Дневник.бг "
" Какъв проблем да има с машините, като ние печелим изборите?! Ние ги спечелихме...Проблемът е с какъв брой ги спечелихме. Имаме... отново споделям, да не приказваме единствено за нас си дали ние имаме проблем. "
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред БТВ
" Нашите служители на реда не са готови за това, което срещат на улицата. Все повече се разтваря ножицата сред практическите потребности на Министерството на вътрешните работи и това, което предлага образованието в Академията на Министерство на вътрешните работи и в центровете за преподготовка. В това се корени казусът, с цел да се стигне до тези произшествия. "
Реклама Бившият министър на вътрешните работи в държавното управление на Орешарски Цветлин Йовчев пред БНР
" Някои главнокомандващи би трябвало просто да бъдат разстреляни. Господа, не заслужавате ранговете и медалите си. "
Блогърката Анастасия Кашеварова, която има 200 хиляди почитатели в " Телеграм, представена от " Дойче веле " Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР