Консултантът в ЦСКА-София Люпко Петрович говори преди заминаването на тима

...
Консултантът в ЦСКА-София Люпко Петрович говори преди заминаването на тима
Коментари Харесай

Люпко за евентуален нов в ЦСКА-София: Той сам би Левски с 3:0, трябва да вземем по-добър от Десподов

Консултантът в ЦСКА-София Люпко Петрович приказва преди заминаването на отбора за Испания. Сърбинът разгласи, че алените би трябвало да вземат най-малко един от двата трофея - купа или купа. Също по този начин експертът е на мнение, че в случай че Десподов или Тиаго бъдат продадени, на тяхно място би трябвало да дойдат по-добри футболисти. Петрович бе запитан дали Десподов може да бъде сменен от Асприля, на което отговори, че вторият, като състезател на Литекс, самичък е бил Левски с 3:0.

 Футболистите на ЦСКА - София отпътуваха за Испания @@@

" Отборът би трябвало да се приготви добре за шампионата и да създадем тим, който би трябвало пролетта да вземе един от двата трофея - купа или купа. Селекцията на един тим е безконечна. Едни футболисти се продават, други - идват. Целта е ЦСКА да направи тим, който да изпревари 7-кратния първенец Лудогорец.

Няма огромна потребност от нови футболисти. Има положителни играчи на всеки пост. Ако някой се продаде - Десподов или Тиаго, вместо него би трябвало да се вземе не по-лош, а по-добър футболист. Селекцията трае нон-стоп”, сподели Люпко Петрович, който на въпрос може ли заместникът на Десподов да е Асприля, отговори:

 Футболистите на ЦСКА - София отпътуваха за Испания @@@

“Когато бях в Литекс, Асприля бе най-хубавият футболист. По това време той можеше да играе в Цървена звезда, когато стана първенец на Европа. Той е подобен футболист. В този миг той самичък победи Левски с 3:0. Сега не знам къде е. Чух, че е при арабите. Сега може да не играе по този начин, както преди.

фотоси: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР