Конституцията може да бъде променена и от обикновен парламент. За

...
Конституцията може да бъде променена и от обикновен парламент. За
Коментари Харесай

Депутат на ВМРО заговори за месеци на обсъждане с ГЕРБ какво и защо да се променя в Конституцията

Конституцията може да бъде изменена и от елементарен парламент. За избрани неща може да се стигне до консенсус. Вътрешна македонска революционна организация няма проблем да беседва с всички партии, като се изключи етническата партия Движение за права и свободи. Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов пред Българска национална телевизия.
По думите му, Вътрешна македонска революционна организация няма да има различия с НФСБ, а с ГЕРБ занапред ще има диалози – на съдружни препоръки. Ангелов посочи, че на тези препоръки " в идващите месеци " ГЕРБ трябвало да кажат за какво желаят промени.
 Вътрешна македонска революционна организация не си показва нова Конституция без учебен ценз, наложително гласоподаване и президентът да предлага закони Вътрешна македонска революционна организация не си показва нова Конституция без учебен ценз, наложително гласоподаване и президентът да предлага закони
Шест са нещата, които един от сегашните съдружни сътрудници на ГЕРБ в лицето на Вътрешна македонска революционна организация изиска да има в Конституцията на България. Прип...
На въпрос за какво приказва за месеци, Ангелов отвърна, че Вътрешна македонска революционна организация нямало нищо срещу естествените жители, които очаквали да има естествена страна " както има други страни по света ", само че през последните седмици разнообразни политически фактори и неправителствени организации, свързани с Истанбулската спогодба, поели самодейността. С такива хора, които са били част от българската политика, сме видели какво се случи с приватизацията, с промяната в земеделието, счита Ангелов. Той извади мотив, че Вътрешна македонска революционна организация не поддържа оферти за смяна на Конституцията, показани от подкрепящи Истанбулската спогодба хора. Досега от неправителствения бранш има единствено от Инициатива " Правосъдие за всеки ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР