"Конституционалист да ни плаши с ясно разписани конституционни процедури -

...
"Конституционалист да ни плаши с ясно разписани конституционни процедури -
Коментари Харесай

Карадайъ: Провалът на ГЕРБ е факт

"Конституционалист да ни плаши с ясно написани конституционни процедури - нещо не е добре ", съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на разискването на четвъртия избор на съмнение към държавното управление.

Думите му провокираха бурни ръкопляскания. Тя баха провокирани от коментар на депутата от ГЕРБ Георги Марков.

Георги Марков: Българска социалистическа партия желаят гуляй по време на чума

„ Явно през днешния ден става въпрос за последните 10 години от ръководството на страната, а през днешния ден се намираме в политическо злополучие, плод на 10 - годишното ръководство на ГЕРБ “, сподели той от парламентарната естрада.

„ Провалът на ГЕРБ в околната среда и водите и в цялостната политика е реалност. Днес ГЕРБ твърди, че са реализирани такива огромни триумфи и единствено опозицията не може да ги види и оцени и какъв брой всички би трябвало да са признателни на ГЕРБ. Верни на инстинкта си за самозапазване ГЕРБ небрежно извърши институционални промени, работа подтиква. Но няма да се решат проблемите, а тъкмо противоположното - проблемите ще се задълбочават. Това е ситуацията - нещата се утежняват, а не се усъвършенстват. Държавата е в колапс. Налице са доказателства за несистемно мислене и политическо късогледство “, съобщи той.

„ След днешните диспути са значими политическите и управнически поучения. Аргументите, които ние имаме са задоволително съществени за всички, за които ползите на страната и на хората стоят над ползите на ръководещите, за които властта е самоцел. Няма нищо по - естествено от това да се поддържа правото на живот. Околната среда има тясна връзка с човешкото здраве и богатство “, сподели водачът на Движение за права и свободи.

Нинова към ръководещите: Не лъжете перничани, че ще решите рецесията за 45 дни

„ Чистата вода и чистият въздух са водещи за положителния метод на живот “, приключи Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР