Константин впечатли последователите си с последното любителско клипче, което сподели

...
Константин впечатли последователите си с последното любителско клипче, което сподели
Коментари Харесай

Коцето показа как си прави кола маска на носа

Константин впечатли почитателите си с последното любителско клипче, което показа в профила си в Инстаграм. Оказа се, че ноздрите на Коцето са запушени, а той се нуждае от специфична обработка за отпушване.

Никой не е очаквал от артиста с най-лиричния глас да направи такова самопризнание и образно да покаже по какъв начин " прочиства тръбите си " и каква болежка е подготвен да изтърпи, с цел да получи нужния резултат.

Изпълнителят на " Болка в минути " пусна клип от бръснарското студио, което посещава от години. Там изиска от бръснаря да му направи кола маска на космите в носа, а цялата процедура бе демонстративно показана пред всичките му почитатели. Ужасният зов на Константин, породен от болката, към момента отеква в ушите на всеки, който е посмял да изгледа клипа до дъно.

По-интересно в тази ситуация е, че негови фенове го взеха за мезе и не стопират да се майтапят, че в този момент по-лесно ще влиза " материала " през носа. Те имат поради слуховете, че Коцето шмърка кокаин, които обикалят медийното пространство от години. " Материалът няма да засяда към този момент ", гласи един от мненията. " Да не остава по космите нищо ", пък написа различен, още веднъж визирайки използването на бял прахуляк, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР