Константин, който е на 50 години, не живеел в мизерия,

...
Константин, който е на 50 години, не живеел в мизерия,
Коментари Харесай

Семейната Драма На Стоянка Мутафова Най-Накрая Видя Бял Свят, Много Е Тежко. Всичко Се Корени В Най-Близките!

Константин, който е на 50 години, не живеел в бедност, само че се чувствал уединен.

По гледище на Стоянка Мутафова дъщеря й постоянно я придружавала до дома, в който мъжът е настанен. Това нормално се случва преди празници. И най-много, когато 96-годишната именита актриса се чувствала в добра кондиция.

Тя не крие, че племенникът й имал проблеми още от детските си години поради фамилна обремененост. Майка му имала същите проблеми.

От самото начало Стояна била срещу брака на Румен с родителката на Коста. Последната имала славата на огромна любовчийка.

Актрисата не крие, че снаха й постоянно осъмвала при друг мъж. Когато синът й се родил, се схванало за казуса му. Но неговата баба по бащина линия не била съгласна детето да бъде настанено в дом.

С придвижване на възрастта казусът му се задълбочил.

В припадък на рецесия може да убие даже човек. Стоянка Мутафова се уплашила, че може да убие нея или дъщеря й. И решила да го настани в особено заведение. Актрисата не крие, че издръжката му там й излиза скъпо. Но по този начин се усеща спокойна.

Константин изпитвал възприятие за непълноценност. Още в детските му години неговата майка въобще не му обръщала внимание, написа „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР