Константин е чудо на медицината. Така излиза, понеже певецът заяви,

...
Константин е чудо на медицината. Така излиза, понеже певецът заяви,
Коментари Харесай

Коцето изпил 7 тона алкохол: Най-голямата простащина е да се напиеш, дрогираш и да шофираш!

Константин е знамение на медицината. Така излиза, тъй като артистът съобщи, че изпил 7 тона алкохол от началото на кариерата си, написа хотарена.

„ В умерени количества е потребно ”, съобщи Коцето.

„ Карам деликатно. Въпреки че давам тип на някакъв олигофрен, който пие, там опиати, всевъзможни други простотии, което е безспорна неистина. Защото човек 25 години на върха, не може да е подобен. Трябва да е виновен, пореден в дейностите си, в работата си. Но щом на хората им харесва. ”, показа Коцето.

Константин може и да е виновен и порядъчен водач, само че не е трезвеник.

„ На всеки концерт съм изпивал по един литър. Имал съм над 7000 участия и концерти. По един литър – 7 тона ”, направи Коцето сметката небрежно. Той не подценява здравето си. Даже в противен случай – всеки януари почива. Прекарва повече време със фамилията си – жена си Надя и двете им деца, и се концентрира върху възобновяване си. Спортува, прави си цялостни медицински проучвания, както и вливки, за които не обясни, само че евентуално са за укрепване на организма. Черният му дроб бил в идеално положение.

„ Програмата ми е запълнена до 2025 година ”, похвали се Коцето. Дали хонорарът му ще се усили, поради, че поема много участия напред във времето, не може да се планува. Засега е ясно, че ползата към него е трайно висок. Даже има много напористи почитателки, които в последно време като че са се наговорили и в следствие постоянно по участия към Коцето хвърчали бикини и сутиени. При една от последните му изяви едрогърда дама метнала сутиена си към артиста, който тази година ще чества 48-мия си рожден ден. „ И ми застана като шапка, не можех да видя почитателите ”, оплака се Коцето.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР