Конспиративните теории около НАСА и космоса са множество, но последната

...
Конспиративните теории около НАСА и космоса са множество, но последната
Коментари Харесай

Мишка ли се разхождаше по космическия кораб на Илон Мъск

Конспиративните теории към НАСА и космоса са голям брой, само че последната бе учредена на живото предаване, което се излъчи в YouTube, а точно от излитането на галактическия транспортен съд Crew Dragon на SpaceX.

Екипажът на галактическата задача е формиран от астронавтите Дъг Хърли и Боб Бенкин, като огромна част от коментиращите видеото считат, че на борда на галактическия транспортен съд е имало и трети член - мишка.

Живото лъчение се състоя на 5 декември 2019 година, като предаване беше онлайн в 20:00 и ракетата навлезе в намерено пространство със скорост 10800 км/ч на височина от 165 км. В рамките на живото предаване се появява и натрапен посетител - мишка.

Най-странно в тази ситуация е това, че животното беше без скафандър, като по този начин се нарушават всички закони на физиката. На видеото мишката освен преодолява термосферата с температура + 1500 ° C, само че и не признава законите за безтегловност и вакуум, тичайки по накрайника на ракетата.

Част от коментаторите на живото предаване на SpaceX считат, че това е в действителност мишка, до момента в който скептиците на тази доктрина са на мнение, че това е просто замръзнало парче О2. Все още се водят яростни разногласия в обществените мрежи дали това е било действително мишка и дали въпреки всичко е имало натрапен посетител на задачата.

 Мишка на кораба на Илон Мъск Снимка: SpaceX/NASA

И макар че тайната доктрина набира от ден на ден мощ в Интернет, консуматор с името Jerryfletcher счита, че Илон Мъск и НАСА са споделили не настоящо, а остаряло видео, което действително е било към този момент излъчено преди. Друг вероятен вид е това да е студиен запис, по време на който дребният гризач е решил да влезе в кадър. Разбира се, че никой не може да удостовери или да отхвърли това, тъй че изборът в това отношение е ваш.

Според други по-запознати коментатори, това че астронавтите Боб Бенкин и Дъг Хърли са към този момент на галактическия транспортен съд единствено по себе си е доказателство, че записът е същински и сходни изказвания не са правилни.

Замисляйки се действително, даже и сами можете да извършите разумния извод, че това няма по какъв начин да е било мишка - или най-малко не жива. Теорията за замръзналото парче О2 звучи много по-правдоподобно, само че въпреки всичко през днешния ден се изричат и други догатки, какво действително е било това. Изводите можете да си извършите сами и да прецените дали вярвате, че това е било мишка или истината е някъде другаде.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР