Конспиративни теории са се появили във връзка с убийството на

...
Конспиративни теории са се появили във връзка с убийството на
Коментари Харесай

Конспирации обвиха убийството на учения в САЩ

Конспиративни теории са се появили по отношение на убийството на работещия в университета в американския град Питсбърг (щата Пенсилвания) академик Бинг Лю, съобщи Би Би Си.

В китайската обществена мрежа Weibo е било оповестено изказване, че откривателят е станал жертва на скрит план, управителен от държавното управление на Съединени американски щати.

"Бинг Лю е бил на крачка от епохално изобретение в битката против ковид. Неговата насилствена гибел е доказателство, че болестта е била създадена в американска лаборатория ", е декларирал консуматор на Weibo.

Според друга версия гибелта на тридесет и седем годишния академик е била резултат от взаимни дейности на Вашингтон и Пекин. "Той е могъл да разкрие мръсните секрети на държавните управления на Съединени американски щати и Китай ", това се е твърдяло в различен пост. Британската медия уточни още, че админите на Weibo са изтрили тайните изявления.

В международната мрежа е било стартирано и догатката, че е ставало дума за ликвидиране на расова основа. Както към този момент писахме, представител на полицията в Питсбърг е отхвърлил тази версия.

Смърт отдалечи епохално изобретение в битката с COVID-19

Днес се появи информация, че индивидът, прострелял Бинг Лю, е бил негов съотечественик. Четиридесет и девет годишният мъж, чието тяло е било открито в кола близо до мястото на престъплението, се е казвал Хао Гу. Той е работил като софтуерен инженер. От полицията са изключили и вероятността гибелта на асистента в университета да е имало нищо общо с неговата работа. "Двамата са имали спор по отношение на интимна партньорка ", е съобщил детектив Брайън Колъп.

Би Би Си популяризира детайлности към академичната кариера на Бинг Лю. Той е придобил бакалавърска степен в Китай, траял следването си в Сингапур и от няколко години е живеел в Съединени американски щати със Зелена карта.

Задържаха французин и белгийка в Кот д‘Ивоар за ликвидиране от 1996 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР