Консервативният блок Християндемократически съюз/Християнсоциален съюз и Германската социалдемократическа партия постигнаха

...
Консервативният блок Християндемократически съюз/Християнсоциален съюз и Германската социалдемократическа партия постигнаха
Коментари Харесай

Консерваторите и ГСДП постигнаха напредък в преговорите за правителство в Германия

Консервативният блок Християндемократически съюз/Християнсоциален съюз и Германската социалдемократическа партия реализираха сериозен прогрес на проучвателните договаряния за ново държавно управление.

Това съобщи представителят на парламентарната група на консерваторите в Бундестага Михаел Гросе-Брьомер, представен от ТАСС. "Днес беше ден, в който постигнахме сериозен прогрес по значими тематики, само че предстоят още напрегнати договаряния, преди в четвъртък да можем да стартираме да обсъждаме заключителния документ от проучвателната фаза ", сподели политикът.

По думите му консултациите не престават и сега на ниво водачи на партии, а на следващия ден ще има нови съвещания на работните групи. "Сега се разискват предварителните резултати, само че имаме реализирано ясно единодушие по тематики като бюджетната политика и екологията ", сподели още представителят на консервативния блок на канцлера Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила.

Проучвателните диалози сред ГСДП и блока ХДС/ХСС започнаха през вчерашния ден. Както е планувано, те ще продължат пет дни и ще приключат в петък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР