Консервативната партия на Великобритания признава, че европейските избори ще бъдат

...
Консервативната партия на Великобритания признава, че европейските избори ще бъдат
Коментари Харесай

Партията на Фараж с повече гласове от консерваторите и лейбъристите взети заедно

Консервативната партия на Англия признава, че европейските избори ще бъдат мъчителни за торите, откакто се срина до четвърто място в социологическите изследвания. Далеч напред е новата Партия " Брекзит " на евроскептика Найджъл Фараж, осведоми Irish Independent.

Британците ще гласоподават на 23 май - нова опция да покажат разочарованието си от политиките на главните партии към Брекзит.

Последното социологическо изследване на Opinium за вестник Observer демонстрира, че партията на Фараж ще получи 34% поддръжка на евровота. Лейбъристите се чака да бъдат подкрепени от 21%, а торите - 11 на 100, което значи, че партията на Фараж ще получи повече гласове от двете съществени партии взети дружно.

Друго изследване, оповестено във вестник " Дейли телеграф ", разкрива, че за първи път Партия " Брекзит " изпреварва консерваторите на национално равнище. Прогнозите са Фараж да завоюва 49 места на парламентарни избори.

Сондажът на ComRes е открил, че в случай че в този момент се проведат парламентарни избори, лейбъристите ще станат най-голямата партия със 137 места, което ще разреши на водача Джереми Корбин да управлява държавно управление на малцинството, до момента в който торите ще изпаднат в трета позиция като дял на гласовете. Това би било най-лошият резултат в историята на торите. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР