Конкурсът за избор на членове на Съвета на директорите на

...
Конкурсът за избор на членове на Съвета на директорите на
Коментари Харесай

Първо в Марица: В 12 без 5 стопираха конкурса за два шефски ...

Конкурсът за избор на членове на Съвета на шефовете на „ Летище Пловдив “ ЕАД е стопиран. Заповед за това е издадена от служебния министър на превоза, осведомителните технологии и известията Христо Алексиев дни преди да бъде разгласен състава на новия Министерски съвет.

Мотивите за решението на Алексиев не са ясни. Освен за аерогарата край Крумово, прекъсната е конкурсната процедура и за избор на член на Управителния съвет в Национална компания „ Железопътна инфраструктура “, прецизираха от транспортното ведомство.

Както „ Марица “ писа, в края на октомври състезанието за " Летище Пловдив " бе стартиран, а позволените претенденти за две шефски места бяха четирима. Това са някогашните изпълнителни шефове Спас Шуманов и Андрея Андреев, актуалният Пламен Спасов и юристът на аеропорта Михаил Благомиров.

След като оповестиха имената им, от Министерството на превоза оповестиха, че за по-голяма бистрота на състезанието, ще разгласяват писмените разработки на всеки от претендентите за визията му за " Летище Пловдив ", а устните изявленията трябваше да се излъчват онлайн през Facebook страницата на министерството.

Сега се чака номинираният за министър на превоза - Николай Събев, да рестартира състезанието и вероятно да разгласи нова процедура за концесията на аеропорта.
Свързани вести Четирима в борбата за 2 шефски поста на Летище Пловдив Сагата продължава: Обявиха нов конкурс за двама в Съвета на шефовете на Летище Пловдив Първо в Марица: Турбуленция на Летище Пловдив - Новият началник Андрея Андреев хвърли оставка Капитан Андрея Андреев: Концесия на Летище Пловдив в този миг е предателство
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР