Конкурс за началник на сектор Координация, административно и правно обслужване

...
Конкурс за началник на сектор Координация, административно и правно обслужване
Коментари Харесай

Търсят шеф за сектор в МВР - Хасково, кандидатства се 10 дни

Конкурс за шеф на бранш „ Координация, административно и правно обслужване и човешки запаси ” към отдел „ Административен ” разгласи през вчерашния ден Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково. Кандидатите би трябвало да дават отговор на условията по член 7 от Закона за държавния чиновник, да имат висше обучение в съответните области. Също по този начин да имат най-малък професионален опит – 3 години или най-малък сан – ІІІ младши.

Конкурсът ще се състои от решение на тест и изявление, а заплатата е до 1300 лв.. Документите могат да се подават персонално или посредством прокурист (оригинално нотариално заверено пълномощно) в 10-дневен период от издание на обявлението за състезанието всеки работен ден от 10.00 до 12.00 ч. и от 14.00 до 16.00 ч. в ОД на МВР-Хасково. Може да се кандидатства и онлайн в Zaplata.bg, където позицията е обширно разказана.

Междувременно в онлайн платформата за свободни работни места в Агенцията по заетостта продължава дълбоката засекретеност във връзка с това коя компания подава съответната поръчка. Както и за заплатите. А самата позиция е разказана най-лаконично с по дума-две. За да разбере човек коя е компанията, която търси да вземем за пример асистент-офис за контакти с бизнеспартньори и клиенти, както е посочено в обявата, би трябвало да посети на място Бюрото по труда в Хасково.

И в този ред има оповестени разнородни разгласи за свободни работни места за шлосер, заварчик, пекар, мебелист, водач на рейс за превоз на туристи до Гърция и Турция. В коя компания и на каква заплата – всичко това на място в Бюрото по труда. Търсят се още 5 бармани и сервитьори на срочен трудов контракт за работа на две смени. Заплатата е 630 лв..

Друга компания търси 5 кредитни консултанти на неопределен Търговско дружество. Ако обявата ви интересува – повече инфо ще получите, като идете на крайници до Бюрото по труда в Хасково.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР