Конкурс за директор на Общинския драматичен театър „Апостол Карамитев” в

...
Конкурс за директор на Общинския драматичен театър „Апостол Карамитев” в
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за директор на театъра в Димитровград

Конкурс за шеф на Общинския трагичен спектакъл „ Апостол Карамитев” в Димитровград, разгласи със заповед кметът Иво Димов.

Правоотношенията ​са за ​4-годишен интервал. Изискване към претендентите е да са с висше обучение, образователно-квалификационна степен магистър с профил изкуства или филантропични науки, професионално направление театрално изкуство, лингвистика, или философия.

Кандидатите би трябвало да са с най-малко 3-годишен стаж в региона на културата. Също по този начин да имат отлични знания на настоящото законодателство в региона на културата, дарба да възнамеряват, провеждат и управляват работата си, написа още в условията.

Конкурсът ще се организира в два стадия. Първият е по документи. Следва отбрана на идея за развиване на Общинския трагичен спектакъл за 4-годишния период на ръководство. Впоследствие ще се извърши и събеседване с претендентите.

" Документи се одобряват в едномесечен период, считано от през днешния ден, в кметството, гише №1 " Деловодство ". А заинтригуваните могат да получат повече информация на тел. 039168296 ", допълниха от локалната администрация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР