Конкурс за детска рисунка на тема Водата е ценна, всяка

...
Конкурс за детска рисунка на тема Водата е ценна, всяка
Коментари Харесай

Организират конкурс за детска рисунка по повод Световния ден на водата

 Конкурс за детска рисунка на тематика " Водата е скъпа, всяка капка е живот “, отдаден на " Световния ден на водата – 22 март “, провежда дирекция " Екология и запазване на околната среда “ към Община Варна.

Конкурсът ще се организира в две възрастови групи за деца 4-7 години и от 8-14 години, живеещи на територията на община Варна. Няма ограничавания, по отношение на техниката на направа на рисунката – графика, пастели, водни/темперни бои, флумастери, цветни моливи и други Всеки искащ може да взе участие единствено с една рисунка. Максималният позволен размер е формат А3. Участниците в състезанието могат да изпращат единствено авторски произведения, като в десния низък ъгъл посочат имена, възраст на детето, употребяваната техника и име на рисунката.

Творбите, с попълнените от родителите заявления за присъединяване, би трябвало да се изпратят до дирекция " Екология и запазване на околната среда “, Община Варна, за конкурс " Водата е скъпа, всяка капка е живот “. Крайният период за изпращане е до 31.03.2021 година, като рисунките могат да бъдат донесени и персонално в Информационния център на Община Варна. При нужда от спомагателна информация може да се написа на e-mail:.

Победителите ще бъдат оповестени на 12.04.2021 година в уеб страницата на Община Варна - . Всички участници ще получат грамоти, а спечелилите - предметни награди. Повече информация и декларация за присъединяване - 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР