Конкретният повод за напускането ми на президентската институция беше мое

...
Конкретният повод за напускането ми на президентската институция беше мое
Коментари Харесай

Калоян Методиев напуснал президентството заради присъствието му на тържеството на Боровец

" Конкретният мотив за напускането ми на президентската институция беше мое посещаване на празненство на Боровец, където Корнелия Нинова празнуваше успеха си на избора на водач на Българска социалистическа партия ". Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ Калоян Методиев, който неотдавна напусна поста на шеф на кабинета на президента.
" Имахме диалог на сутринта с президента, на който той ми сподели, че не може да продължаваме по този начин и аз след това подадох оставка. И с цел да няма съмнения в мен, разгласих известието си във Фейсбук. Явно съм засегнал егото на Радев ", изясни Методиев.
 Радев за Методиев: Давам му свободата да разкрие своя неоспорим капацитет на друго място Радев за Методиев: Давам му свободата да разкрие своя неоспорим капацитет на друго място
" С моето решение му давам свободата да разкрие своя неоспорим капацитет на друго място, стига да получи доверието, което аз му гласувах...
" Самата Нинова ме предложения на празненството, с нея се познавам от дълго време. Пълнолетен човек съм и нося отговорност за постъпките си, не съм умъртвил някого. Не съм казвал на Радев, че ще посетя празненството ", добави той. “Ако би трябвало да предпочитам сред Боровец и Правец, предпочитам Боровец. Командният жанр ми е непознат ", безапелационен бе той, като отхвърли да разяснява дали има спор сред президента и водача на Българска социалистическа партия.
" Днес чухме следващото президентско послание. Не може да правиш послание за всичко – такова би трябвало да се прави рядко, да отеква и да има резултат ", съобщи той.
Методиев съобщи, че поддържа митинга, само че счита, че той губи достоверността си. " Агресията постоянно капсулира, митингът би трябвало да е кохерентен. А той към този момент не е достоверен ", това добави Методиев. " Нещата в политиката не са такива, каквито наподобяват, наподобяват айсберг, 90 % е под повърхността ", сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР