Конгресът на САЩ Снимка:ТАССИмената на 210 високопоставени руски граждани фигурират

...
Конгресът на САЩ Снимка:ТАССИмената на 210 високопоставени руски граждани фигурират
Коментари Харесай

Кремълски доклад в САЩ включва 210 руски политици и олигарси

Конгресът на Съединени американски щати Снимка:ТАСС

Имената на 210 високопоставени съветски жители попадат в така наречен Кремълски отчет, който Министерството на финансите на Съединени американски щати е предоставило на Конгреса, съобщи ТАСС. Включени са 114 висши политици и служители и 96 олигарси.
В листата личат имената на премиера Дмитрий Медведев, министъра на енергетиката Александър Новак, шефа на " Роснефт " Игор Сечин, ръководителя на „ Газпром “ Алексей Милер, както и управлението на президентската администрация. Алишер Усманов, Роман Абрамович, Евгений Касперски, Вагит Алекперов, Олег Дерипаска, Михаил Прохоров, Аркадий и Борис Ротенберг, Алексей Мордашов и Владимир Потанин са измежду най-познатите имена на олигарси в листата.
От Министерството на финансите прецизират, че фигуриращите в кремълския отчет не са обект на никакви ограничавания и забрани в Съединени американски щати. Няма наказания против тях, нито заплаха от санкции за американците, които подписват покупко-продажби с тях, в случай че такива ограничавания не са били въведени по-рано, отбелязва ТАСС.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР