Конгресът на БФС на 18 март ще бъде изборен, стана

...
Конгресът на БФС на 18 март ще бъде изборен, стана
Коментари Харесай

Изборен конгрес на 18 март, Ясен Петров остава национален се...

Конгресът на БФС на 18 март ще бъде избирателен, стана ясно след днешния Изпълком на футболната централа. Президентът Борислав Михайлов разгласи, че свикването на Конгреса е станало още през септември и той ще се организира по дневния ден, който е разгласен в организацията по вписванията.

БФС обаче явно не взима под внимание подписката на клубовете, в чийто дневен ред има и спомагателни елементи. " На 8 септември предходната година Изпълкомът е свикал Конгрес на 18 март. На 14 септември е оповестено на страницата на организацията по вписванията - тъй че има покана, а на нея написа дневния ред, с който всеки може да се запознае ", съобщи Михайлов на въпрос дали подписката от екипа на Бербатов за Изборен конгрес през март е почетена.

Ясен Петров остава народен селекционер. Договорът му ще бъде удължен с още една година, разгласи Борислав Михайлов.

„ Активирахме клаузата в контракта му, който беше възобновен за още една година. Основната цел, която му е сложена от Изпълнителния комитет е първо място в групата на Лигата на нациите “, сподели Михайлов пред медиите.

Свързани вести Фенове скъсаха от подбив Боби Михайлов за Коледа Ясен Петров напуща в случай че Боби Михайлов загуби на конгреса ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР