Конфликтът в Детския радиохор на БНР е решен. Това стана

...
Конфликтът в Детския радиохор на БНР е решен. Това стана
Коментари Харесай

Директорът на БНР се ангажира със стратегия за развитие на Детския радиохор

Конфликтът в Детския радиохор на БНР е решен. Това стана ясно на среща сред управлението на Радиото и родителите на хористите, която се организира в Съвета за електронните медии. Директорът на БНР Александър Велев се ангажира да бъде направена тактика за развиването на Радиохора. Формацията минава на подчинението на генералния шеф, а не на Музикалната къща, както беше до момента.

" Аз считам, че човек, когато минава през такива неща, би трябвало да излезе по-силен и по-мъдър и би следвало да извадим поучения от цялата обстановка. Много се веселя, че и госпожа Караманова, и госпожа Димитрова са тука и уповавам се и за в бъдеще да бъдат по този начин – от лявата ни и от дясната ни страна, с цел да можем да работим дружно за богатството на хора. Това, което взехме като решение и през вчерашния ден и Управителният съвет поддържа това решение, е да продължим да работим дружно, по нов метод. Най-важното за мен е спокойствието на децата и другото е сигурността на децата ", сподели генералният шеф на БНР Александър Велев, съобщи радиото.

Досегашният началник на Детския радиохор Венеция Караманова ще продължи да работи с хористите като основен диригент, до момента в който децата изградят връзки на доверие и единодушие с новия диригент Теодора Димитрова.

В неделя децата отпътуват на лагер в село Кранево, където ще се приготвят за концертите, които им предстоят през новия музикален сезон.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР