Конференцията Knowledge City на Investor.bg продължава да чертае образа на

...
Конференцията Knowledge City на Investor.bg продължава да чертае образа на
Коментари Харесай

Иновации в града и взаимовръзката между бизнес, община и граждани - на второто издание на Knowledge City на 22 март

Конференцията Knowledge City на Investor.bg продължава да чертае облика на актуалния и съвременен град. В първото издание на цифровото събитие специалисти разясниха кои технологии трансформират един град в " интелигентен ", a на 22 март ни чака една още по-интересна тематика, обвързвана с екоиновациите, интелигентните транспортни системи и напредъка на България в построяването на " умни " градове.

Във второто цифрово издание на Knowledge City участниците ще обсъдят методите за създаване на съвременна градска среда, както и опциите за партньорства сред бизнеса и институциите. В студиото си на 22 март Knowledge City ще показа на аудиторията и особено изявление с Мохамед Ридуани, кмет на белгийския град Льовен, който през 2020 година е разгласен за Европейска столица на нововъведенията.

В диалога ще се включи и Весна Балтина, заместник-кмет " Стратегическо развиване и екология, цифровизация и акомодация към измененията на климата " в община Бургас, която ще разкрие по какви нови планове работи градът, печелил няколко пъти наградата " Най-добър град за живеене ".

На въпроса къде се намира България във връзка с умните градове ще отговори изпълнителният шеф на Националното съдружие на общините в България Силвия Георгиева. Във второто цифрово издание на Knowledge city ще се включи и Герасим Славов, ръководещ шеф на Novatel.

Водещ на конференцията ще бъде Христо Николов - публицист и създател на профилираното предаване " ИмоТиТе " по Bloomberg TV Bulgaria. Той има дълготраен журналистически опит и от години следи и показва от близко сферата на недвижимите парцели в страната и чужбина.

Дигиталното издание на Knowledge City 2021 може да наблюдавате на 22 март, от 14:15 часа, онлайн на новата стрийминг платформа за събития на Investor Media Group -, както и на. Тази година конференцията на Investor.bg се провежда в изключително специфичен миг от развиването на уеб страницата - през 2021 най-четеният стопански уебсайт в България чества 20-ия си празник и отбелязва 20 години триумф и непрекъснат напредък.

Knowledge City се организира с поддръжката на Алтерко, A1, Риск Инженеринг, TollPass, Банка ДСК, Интерком Груп и Явор, Леново България.

Медийни сътрудници на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Money.bg, Градът Медиа Груп, Kmeta.bg.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР