Конференция на тема Туризмът като перспектива за територията на МИГ-Лом“

...
Конференция на тема Туризмът като перспектива за територията на МИГ-Лом“
Коментари Харесай

Обсъждат перспективите за развитие на туризма в Лом

Конференция на тематика " Туризмът като вероятност за територията на МИГ-Лом “ ще се организира на 19 декември в крайдунавския град.
В свободен диалог и откровена полемика жителите ще могат да споделят своите хрумвания и оферти за развиване на туризма в Лом, осведомят от локалната общинска администрация. Представяне на проблемите пред туризма в селските региони и научените уроци по метода Лидер/ВОМР ще направи проф. доктор Марина Николова – началник катедра " Аграрна стопанска система " от Стопанска академия " Димитър Ценов " - Свищов. Културното завещание и естествено благосъстояние на Родопите ще разпространява Пламен Чингаров от МИГ - Кирково-Златоград, а туристическият гид Ели Методиева ще отговори на въпроси, свързани с слагането на Лом на картата на екскурзианта.
Освен това уредниците от МИГ-Лом плануват да бъде излъчено малко видео " Възможностите за туризъм в Лом и неговите покрайнини " от предаването " Пътувай с Българска национална телевизия 2 “. Конференцията ще се организира в Административната постройка на Общинския пазар от 10 часа.       
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР