Конфедерацията на независимите синдикати в България (КСНБ) и Конфедерацията на

...
Конфедерацията на независимите синдикати в България (КСНБ) и Конфедерацията на
Коментари Харесай

Синдикатите правят рок концерт за Първи май

Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КСНБ) и Конфедерацията на труда (КТ) " Подкрепа " ще провеждат в понеделник няколко събития в София по случай Първи май - Деня на труда и интернационалната работническа взаимност.

КНСБ ще организира акция " За правото на сдружаване и почтени заплати! ", като се планува за малко придвижването в региона на площад " Орлов мост " да бъде блокирано в 10:00 ч. След това на входа на парк " Борисова градина " специалисти ще раздават материали с главните претенции на КНСБ и ще беседват с жителите.

КТ " Подкрепа " провежда празнично шествие от 11:00 ч. То ще стартира от площад “Света Неделя ” и ще продължи до музея “Земята и хората ”, където от 12:30 ч. ще стартира концертът " Рок за труда ". На сцената ще вземат участие известни български рок банди и реализатори, измежду които " Спринт ", " Атлас ", " Хоризонт " и други Музикалното събитие ще продължи съвсем девет часа, показват от пресцентъра на синдиката.

Днес синдикатите означиха Международния ден в памет на починалите и потърпевшите при трудови злополуки и професионални заболявания. Днес е и Световният ден за сигурност и здраве при работа.

КТ " Подкрепа " разгласява собствен разбор за трудовите злополуки у нас.

КНСБ уважи с цветя и венци починалите служащи и връчи през днешния ден годишните награди „ Прометея " на работодателите, постигнали положителни резултати за обезпечаване на здравословни и безвредни условия на труд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР