Кондуктор е отказал да вземе дребни монети от ученик, който

...
Кондуктор е отказал да вземе дребни монети от ученик, който
Коментари Харесай

Скандал! Кондуктор псува ученик заради жълти стотинки

Кондуктор е отказал да вземе дребни монети от възпитаник, който се е опитал да заплати билетчето в автобуса. Случката е станала в рейс № 7 с регистрационен номер 8337 към 8,30 часа тази заран, описаха връстниците на Петър от 7-ми клас.

Децата се качили на спирката на ул. " Димитър Талев " в посока център, с цел да отидат на уроци преди матурата. Петър е приготвил един лев от монети по 1, 2 и 5 стотинки, само че при типа им кондукторът е изпаднал в гняв. " Започна да се кара. Казах му: " Господине, това също е валута. А той ми вика: " Каква валута, бе! " и ме напсува ", разказа приятелят на момчето. Кондукторът толкоз е бил сърдит на жълтите стотинки, че не е таксувал ученика.

Кондукторите нямат право да отхвърлят дребните монети от 1, 2 и 5 стотинки, обявиха от Община Пловдив.

Проблемът на всички транспортни компании, които обслужват 29-те градски линии, е, че няма задоволително кондуктори и на работа се назначава всеки, подал молба. Затова зачестяват случаите и на невъзпитано и надменно държание на кондуктори в градския превоз. Шофьори също не стигат. А още през 2016 година в Пловдив трябваше да бъде въведено безкондукторно таксуване - част от електронната система, за която по европейски план са платени 20 млн. лв..

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР