Конър Макгрегър е на броени дни от завръщането си в

...
Конър Макгрегър е на броени дни от завръщането си в
Коментари Харесай

Уайт потвърди: Победителят от Конър и Порие се бие за титлата

Конър Макгрегър е на броени дни от завръщането си в Октагона. За последно той се би против Доналд Серони при започване на 2020-та, което завърши за секунди с безапелационна победа за ирландеца.

Много неща се случиха от този момент насам, само че " The Notorious " е назад в играта и наподобява в страхотна форма.

Шампионът в леката категория Хабиб Нурмагомедов евентуално ще сдаде купата си, която ще остане свободна. Президентът на UFC, Дейна Уайт обаче не отхвърля опцията Хабиб да се върне. Затова и дуелът сред Макгрегър и Дъстин Порие няма да е за купата.


" Ако Хабиб се отдръпна, тогава който е най-отгоре в класацията ще се изправи против Конър, в случай че Конър победи Порие. Такъв ще бъде идващия дуел за купата, сигурен съм. Като промоутър постоянно съм желал най-хубавите в света. Но когато войник желае да се отдръпна, той евентуално би трябвало да го направи. Хабиб мина през доста неща и загубата на татко му беше огромен удар за него. Цялата негова кариера я построиха дружно и татко му искаше да го види с 30 победи. Аз като почитател бих желал да го виждам най-малко още 10 пъти. "

Сигурни сме, че Уайт ще направи всичко по силите си, с цел да направи реванш сред Макгрегър и Хабиб, само че това няма да е лека задача даже и за най-обигран състезател като Уайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР