Комуникацията на МВР с медиите е професионален проблем. Начинът, по

...
Комуникацията на МВР с медиите е професионален проблем. Начинът, по
Коментари Харесай

Бомба От Преди 2 Мин! Нова Информация Променя Всичко За Убийството На Петър Христов! Дръжте Се, Покушението И Касапницата В Нови Искър Са

Комуникацията на Министерство на вътрешните работи с медиите е професионален проблем. Начинът, по който се разви полемиката, беше извънредно безреден.

Това разяснява пред Българска национална телевизия Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.

" Има две гледни точки, връщаме ли се към мутренските времена. Единият отговор е - има трендове, а другият - това е особеност. И в двете пояснение има смисъл. Имаме два случая във връзка с убийствата - един опит и едно осъществено. И двата са доста професионални. Вероятно приказваме за снайпер. Такъв опит не сме имали най-малко от 5-6 години. Вторият случай е с оръжието в Нови Искър. И там приказваме за професионално ликвидиране.
Обикновено, когато беше дългата серия, имахме години с по три убийства на месец ", съобщи Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.

Припомняме, че 49-годишният Петър Христов бе прострелян в понеделник сутринта пред офиса си на ул. " Ралевица " в София. Бизнесменът бе откаран във ВМА, само че макар 30-минутните реанимационни дейности - умря.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР