Комуникацията на МВР с медиите е професионален проблем. Начинът, по

...
Комуникацията на МВР с медиите е професионален проблем. Начинът, по
Коментари Харесай

Безлов: Най-голям мотив за убийството на Христов имат "Килърите", но има и версия за изненадващо спечелен търг

" Комуникацията на Министерство на вътрешните работи с медиите е професионален проблем. Начинът, по който се разви полемиката, беше извънредно безреден ". Това съобщи по Българска национална телевизия Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията във връзка убийствата от последните дни.

" Има две гледни точки, връщаме ли се към мутренските времена. Единият отговор е - има трендове, а другият - това е особеност. И двете пояснение има смисъл. Имаме два случая във връзка с убийствата - един опит и едно осъществено. И двата са доста професионални. Вероятно приказваме за снайпер. Такъв опит не сме имали най-малко от 5,6 години и вторият случай с оръжието в Нови Искър, приказваме за професионално ликвидиране. Обикновено, когато беше дългата серия имахме години с по три убийства на месец ", безапелационен е Безлов.

" Не си мисля, че мократа поръчка е пристигнала толкоз " Наглите ", колкото от " Килърите " и всичките връзки на Петър Христов с тях. Там има огромен професионализъм и явен претекст за възмездие. Защото те имат доживотни присъди ", уточни специалистът.

" Не би трябвало да се подценява и вересията, че индивидът доста бързо е спечелил градежа на правата на автомагистрала " Хемус ". 3-4 са най-големите компании, които печелят поръчките за такива планове, а Христо мисля, че малко изненадващо завоюва тази поръчка ", уточни Безлов.

Според него е обикновено, че всички извоювани поръчки от предприемача са извоювани в тандем с някой различен съучастник. " Както видяхте много хора споделиха доста хубави неща за него. Според мен той не е дължал пари на никой, тъй като в случай че има добър бизнес и не би трябвало да го убиват, изключвам и версията той да е бил дебитор ", приключи Тихомир Безлов.

Петър Христов бе показно разстрелян на 8 декември на бул. " България " в София. Извършителят на мократа поръчка към момента се търси.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР