Комшии на полицая от столичния квартал Младост, който предизвиква няколко

...
Комшии на полицая от столичния квартал Младост, който предизвиква няколко
Коментари Харесай

Столичани пропищяха от полицай насилник. Каква е драмата

Комшии на служителя на реда от столичния квартал „ Младост ”, който провокира няколко произшествия точно на Нова година и избяга, настояват, че са били пребити от него. По описа им служителят на Второ районно ръководство - Емил Апостолов, ги нападнал без никаква причина. По непотвърдена информация нощес той е бил арестуван, оповестява Нова телевизия.

На 13 май Полина Колева, брачният партньор й Ясен и техен другар били на пейката пред блока им. В този миг съседът им Емил Апостолов излязъл от входа и ги нападнал. По думите им без никаква причина.
-->
„ Не ни сподели нищо. Излязоха с медицински маски със сина му и просто ни пребиха. Удари ме по гърба, смъкна ме на земята. След това жена ми скочи и стартира да ме бие с юмруци ”, описа потърпевшият Ясен Колев. Съпругата му - Полина е с няколко фрактури.

„ След като мъжът ми беше атакуван, аз скочих и започнах да запитвам за какво го прави. Тогава той ми хвана ръката и я изви. След това последва удар в главата и ритник в стъпалото ”, показа дамата.

Освен Полина и брачна половинка й, служителят на реда Емил Апостолов нападнал и техния другар Калин Карамфилов.

„ Имам шевове по устата и хематоми на главата ”, описа мъжът.

И тримата потърпевши настояват, че преди побоя, не са имали спорове с служителя на реда. Понякога единствено се поздравявали.

„ Никога не съм разговарял с него. Домоуправител съм на другия вход и нямаме контакти. Излизаме с децата в градинката, до момента в който той стои самичък на пейката и може би това го е предизвикало ”, изясни Ясен Колев.

„ Живеем в един вход. Поздравяваме се като се забележим. Не сме имали спорове ”, твърди Карамфилов.

По случая тече следствие. Емил Апостолов е заплашвал и други хора от блока, настояват потърпевшите.

„ Чистачката ни сподели, че я е заплашвал, че ще й счупи ръцете и краката, в случай че я види още един път ”, изясни Полина Колева.

След случая служителят на реда е предал непринудено персоналното си оръжие. А Полина се опасява да не я нападне още веднъж.

„ Всеки път се тормозя дали няма да е долу. Страхувам се за мен и фамилията ми ”, изясни дамата.

Срещу служителя на Второ районно са формирани две дисциплинарни производства за тежко нарушаване на служебната дисциплинираност. Предстои да бъде краткотрайно отхвърлен от служба, до момента в който тече производството.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР