Компромат или разкритие за престъпления и зависимости е изтеклата информация

...
Компромат или разкритие за престъпления и зависимости е изтеклата информация
Коментари Харесай

Кой печели и кой губи от скандалите с ръководството на МВР

Компромат или разобличаване за закононарушения и зависимости е изтеклата информация за управлението на Министерство на вътрешните работи? Отговорите търсят някогашният министър на правораздаването Антон Станков и юристът и старши юридически специалист в Антикорупционния фонд Андрей Янкулов в ефира на NOVA „ Здравей, България ".

Станков сподели, че не намира разлика сред подарък и рушвет. Той е на мнение, че приключването на информация е целеустремено. И добави, че във връзка с контрабандните канали би трябвало да се чака интернационално партньорство.

Янкулов уточни, че следствената загадка е комфортно опрощение, което дава неконтролирана власт на водещия следствието да реши какво и по кое време да даде като информация. Той съобщи, че не може хора на висша държавна служба да получават скъпи дарове, защото по този метод се слагат според. Янкулов счита, че цялото управление на Министерство на вътрешните работи е било задоволително дискредитирано и министърът и основният секретар е трябвало да изоставен постовете си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР