Комплектът кърпи винаги се е смятал за доста стойностен и

...
Комплектът кърпи винаги се е смятал за доста стойностен и
Коментари Харесай

Защо не бива да подарявате и приемате кърпи като подарък

Комплектът кърпи постоянно се е считал за много стойностен и удобен подарък. Особено в случай че сте поканени на празник малко прочут човек, постоянно се чудите какво да купите.

Впреки че кърпите могат да бъдат превъзходен подарък, има аргументи те да не са подобаващи за всеки. Не ги поднасяйте като подарък, както и не ги приемайте от човек, който не е прекомерно добър към вас.

 кърпи

Вкоренени в традицията

По-рано кърпата се е употребила най-вече за траурен признак. Ето за какво се е считало, че този предмет носи негативна сила. Предполага се, че той е в положение да притегли неприятности, финансови проблеми и кахъри в персоналния живот. Ето за какво никой даже не си е помислял да я подарява.

По-късно кърпата е почнала да се употребява, с цел да се увива в нея храна за човек, който потегля на дълъг път. Затова и атрибутът почнал да предвещава на хората дълга разлъка. Това също е предсказване, нали?

Всички тези стандарти обаче са остарели. Сега кърпата се счита за знак на чистотата - най-малко от рационална позиция. Въпреки това тя би трябвало да бъде вярно подарена и призната като подарък, с цел да се избегнат неприятни последствия. Как да го създадем?



Правилно подаряване

Смята се, че не трябва да се подарява елементарна хавлиена забрадка, купена в магазина. Както и да го погледнете, това е неприятно предвещание. Въпреки това можете да добавите някои детайли към нея, които ще избегнат негативността.
Например, бродирайте по ръба буквите на индивида, на който подарявате, или други детайли, направени от личните ви ръце. Те ще ѝ придадат ваша парченце топлота.

Ако бродирате делфин или риба върху кърпата, те ще се трансфорат в избавител на парите на индивида, на който подарявате продукта. Такъв домакински предмет сигурно ще притегли благосъстояние в къщата.

Между другото, да подарявате кърпи на деца, даже и да са изпълнени всички условия, упоменати нагоре, въпреки всичко се смята за неприятна концепция. Да направи това има право да направи единствено майката. Тогава тя няма да навлече никакви негативи на детето си.

 кърпи

Приемете като подарък

Ако ненадейно ви подарят забрадка, а вие в действителност не я желаете, коства си да премахнете токсичната сила от предмета и да го заредите със светлинна сила. Добре е да докоснете предмета до лицето, ръцете, тялото. Те би трябвало да са чисти. В същото време е належащо да произнесете следните думи: " Давам магическа мощ на кърпата, приканвам чистата сила. Да ме разтрива с обич, да ми дава здраве и сила ".

След това е належащо да измиете продукта и да го изплакнете във вода със сол.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР