Комплексния онкологичен център в Пловдиве с най-добри икономически показатели сред

...
Комплексния онкологичен център в Пловдиве с най-добри икономически показатели сред
Коментари Харесай

КОЦ – Пловдив бележи ръст от 113% печалба

Комплексния онкологичен център в Пловдиве с най-хубави стопански индикатори измежду лечебните заведения в общината. За втора поредна година сдружението е с най-голям растеж на облага. Счетоводният баланс демонстрира, че Онкодиспансерът е завършил миналата година с облага от 1963000 лв., макар огромните финансови вложения, които направи.

През 2022 година от КОЦ Пловдив закупиха нов - последно потомство, линеен ускорител, с опция за радио хирургия.През месец септември същата година апаратът бе въведен в употреба и досега от него са се възползвали стотици пациенти.

През същата година бяха закупени и по този начин нужните апарати за образна диагностика, уред за премерване на костна компактност и тъканен процесор за обработка на биопсичен материал и други Бяха сменени и профилираните столове за химиотерапевтично лекуване.

Инвестициите, които са направени през 2022 година и дружествотобележи растеж на облагата от 113 % по отношение на 2021 година, оповестиха още от лечебното заведение.

От там допълниха, че броят на пациентите, търсещи лекуване в Онкологичния център вПловдив, се усилва с всеки минал месец, като за2022г. те са с близо 2000 индивида повече, по отношение на миналата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР