Комплексни решения за селското стопанство предлага Международната изложба Агра 2019“,

...
Комплексни решения за селското стопанство предлага Международната изложба Агра 2019“,
Коментари Харесай

Показват супер ефективна дрон пръскачка на Агра 2019

Комплексни решения за селското стопанство предлага Международната галерия „ Агра 2019 “, която ще се организира от 20 до 24 февруари в Пловдив.

Тя ще бъде по-мащабна от миналогодишната, защото изложителите ангажират по-големи площи, с цел да показват повече новости в сектора. 

Компаниите от света на агробизнеса трансформират тренда на предлаганите произведения. Фокусът е върху мултифункционалната и икономична техника.

Сред хитовите експонати от тази линия е дрон пръскачка, който икономисва разноски на гориво и вода, усилва добивите с по-прецизна обработка и има висока продуктивност, достигаща до 250 декара дневно. С модерната идея за оптималната успеваемост е по-голяма част от техниката за селското стопанство, която ще бъде показана на „ Агра 2019 “.

Там фермерите ще намерят и съоръжение за преправка на първични материали, в случай че желаят да затворят цикъла на произвеждане и да оферират подготвени артикули. Тази опция им дава разширената софтуерна зона на Международната галерия „ Фудтех “, презентираща нововъведения за хранителната промишленост - машини за обработка на първични материали, за произвеждане на храни, за подбиране, пакетиране и етикетиране.

Основни акценти на изложбата са прецизното земеделие, еко- и нанотехнологиите, земеделските ферми на закрито, ефикасната и икономична техника, биопроизводството. Участниците оферират машини от известни наши и международни марки, материали за земеделието и отглеждането на животни, торове и препарати за растителна отбрана, услуги и програмен продукт.

Селскостопанската академия показва обичайни и нови сортове растения и породи животни, технологии и инвентар за тяхното развъждане.

Развитието на „ Агра “ като ревю за нововъведения в селското стопанство дефинира възходящия тренд на изложбата, която всяка година усилва своите мащаби. Тенденцията се резервира и в идното 28-о издание.

То още веднъж е част от единствения на Балканите конгрес за селско стопанство, вино, храни и съоръжение, проведен от Международен панаир Пловдив и включващ също Международната галерия за лозарство и винарство „ Винария “, „ Фудтех “ и изложбата „ Вкусове от Италия “. Традиционно форумът посреща близо 750 участници от над 30 страни и повече от 40 000 гости от България и Европа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР