Компанията за недвижими имоти Zillow обяви стартирането на плъгин ChatGPT,

...
Компанията за недвижими имоти Zillow обяви стартирането на плъгин ChatGPT,
Коментари Харесай

ChatGPT вече може да помогне на хората да търсят имот под наем или продажба

Компанията за недвижими парцели Zillow разгласи стартирането на плъгин ChatGPT, с цел да помогне на потребителите да търсят парцел за закупуване или наем.

Съобщава се, че плъгинът ще помогне на потребителите да взаимодействат с чатбота с изкуствен интелект по отношение на типа парцел, който възнамеряват да закупят или наемат, както и да споделят с него своите критерии за избор, като местонахождение и цена.

С тези входове чатботът по-късно ще прегледа базата данни на Zillow и ще даде на потребителите варианти.

Компанията обаче сподели, че приложението не може да се употребява за деяние от името на потребителя, като да вземем за пример обмисляне на персонална обиколка или свързване с сътрудник.

„ Независимо дали желаете да купите, наемете или просто разглеждате, можете да попитате за съответни разгласи за парцели или да споделите видовете домове, които ви интересуват “

отбелязва компанията в изказване.

Очаква се плъгинът да бъде наличен в началото за определени консуматори на ChatGPT, и по-късно „ с предстоящ по-широк достъп в бъдеще “.

Zillow сподели, че плъгинът сега е в ранна фаза на тестване, което ще помогне на неговия екип да работи с OpenAI за „ рационализиране и възстановяване на преживяването “.

„ Генеративният AI трансформира метода, по който хората търсят информация. Ние разбираме неговия голям капацитет и чакаме с неспокойствие да разработим още нововъведения взаимно с OpenAI в бъдеще “

сподели основният механически шеф на Zillow Дейвид Бейтел в изказване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР