Компанията за анализи YouGov посочи най-популярните членове на британското кралско

...
Компанията за анализи YouGov посочи най-популярните членове на британското кралско
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън с най-висок рейтинг от кралското семейство

Компанията за разбори YouGov уточни най-популярните членове на английското кралско семейство. Резултатите от социологическото изследване са оповестени на уеб страницата му. Първото място заема Кейт Мидълтън, брачната половинка на английския престолонаследник принц Уилям. 76 % от британците имат положително отношение към нея. Самият принц Уилям е на второ място със 73 %. В същото време той има малко повече злобари: 21 % против 15 % за Кейт.


Принцеса Ан, по-голямата сестра на крал Чарлз III, също се оказа ненадейно известна. 71 % от британците я харесват.

Монархът е обичан от 63 % от поданиците си, до момента в който 30 % имат отрицателно мнение за него. Чарлз е един от дребното членове на кралското семейство, чиято известност нараства и тази наклонност стартира доста преди коронацията му.

Британците се отнасят най-лошо към принц Андрю, който е обвинен в обезчестяване на малолетно момиче. 86 % от участниците в изследването декларират, че са съперници на Андрю.

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл не са харесвани надлежно от 61 и 64 %. Съдейки по YouGov, известността на Хари и Меган Маркъл е потърпевша от преместването им в Съединени американски щати и публикуването на записките на Хари.

През 2023 година беше обявено, че членовете на английското кралско семейство оглавяват листата на най-популярните обществени персони в Съединени американски щати. Безспорният водач в благосклонностите на американците е най-големият наследник на английския монарх принц Уилям. 57 на 100 от участниците в изследването са признали, че имат позитивно отношение към него. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР