Компанията Уолт Дисни обяви късно във вторник, че ще има

...
Компанията Уолт Дисни обяви късно във вторник, че ще има
Коментари Харесай

Създатели на "Игра на тронове" се замат с нови филми от "Междузвездни войни"

Компанията " Уолт Дисни " разгласи късно във вторник, че ще има нова поредност от филми от сагата " Междузвездни войни ", като е привлякла за тях основатели на световния ефирен шлагер " Игра на тронове ".

Дейвид Бениоф и Д.Б.Уайс ще бъдат сценаристи и продуценти на новите истории, които ще са разнообразни и от главната сюжетна линия, и от новата трилогия, която снима режсиьорът Браян Джонсън. Засега не се показват нито времето, когато се чакат министър председателите, нито детайлности от сюжета.

Катлийн Кенеди, президент на " Лукасфилм ", съобщи че Бениоф и Уайс " са мастори на комплицираните облици, на задълбочени истории и богата митология, а това ще открие нови територии и смело ще продължи " Междузвездни войни " по способи, които считам за извънредно вълнуващи ".

Боб Айгър, ръководителят на " Дисни ", разясни, че компанията създава и няколко нови телевизионни серии за сагата, които да се популяризират от услуга за онлайн фенове.

Бениоф и Уайс обявиха, че ще се заемат с работата незабавно след края на последния сезон на " Игра на тронове ", който е планувано да бъде излъчен през 2019 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР