Компанията с българско участие Leanplum, която е сред най-перспективните в

...
Компанията с българско участие Leanplum, която е сред най-перспективните в
Коментари Харесай

Международна компания, създадена от българин, набра $47 милиона финансиране

Компанията с българско присъединяване Leanplum, която е измежду най-перспективните в мобилния маркетинг, набра 47 млн. $ в следващата, четвърта фаза на финансиране.

Финансирането е водено от Norwest Venture Partners и е подкрепено от няколко досегашни вложители в рисков капитал. Така общата сума на финансирането на Leanplum доближи към 96 млн. $.

Компанията създава новаторска маркетингова технология, посредством която нейните клиенти ще имат бърза и сигурна връзка с техните консуматори. Тя ще употребява средствата, с цел да усъвършенства продуктите си и да разшири интернационалната си агресия.

 Компанията с българско присъединяване Leanplum притегли $29 милиона финансиране
Тази млада компания с български съосновател преди малко притегли $29 милиона финансиране

Ще употребява парите за световно разгръщане

" Мобилните устройства трансформираха лицето на маркетинга, който претърпява голяма промяна. Традиционните маркетингови облаци са основани за уеб платформи и не разполагат с нужната инфраструктура, с цел да дават отговор в действително време на потребностите на клиента, който употребява разнообразни канали и устройства ", сподели Скот Бийчък, сътрудник в Norwest Venture Partners.

" Leanplum е замислена още от началото си, тъй че да даде тази стойност на своите клиенти. Един от скритите оръжия на платформата са A/B тестванията, които са на международно равнище и извънредно значими за нея ", уточни Бийчък.

Leanplum, ситуирана в Сан Франциско, е учредена от българина Момчил Кюркчиев и сътрудника му от Гугъл Андрю Фърст. Започната като стартъп, тя бързо набира скорост и печели от ден на ден доверие измежду вложителите и клиентите си.

 Как един българин напусна Гугъл и сътвори сполучлив стартъп
Три аргументи, поради които българинът Момчил Кюркчиев взема решение да напусне Гугъл

Тайната на триумфа в Силициевата котловина

Нейната маркетингова платформа нараства доста и улавя повече от 16 милиарда мобилни осведомителни точки всеки ден. Благодарение на нея Leanplum дава благоприятни условия и решения, които оказват помощ на клиентите й да ангажират своите консуматори на момента.

Платформата е толкоз съвършена, че оказва помощ на маркетинговите експерти да провеждат многоканални персонализирани акции и в действително време да тестват направените промени и реакцията на потребителите.

" Mаркетингът по природа е обвързван с персоналното отношение, само че с времето цифровите артикули се усъвършенстваха в салдото сред обсег и свястно отношение ", сподели Момчил Кюркчиев, основен изпълнителен шеф и съосновател на Leanplum.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР