Компанията развива дългогодишно партньорство с образователните институции.„Желаем на учителите, учениците

...
Компанията развива дългогодишно партньорство с образователните институции.„Желаем на учителите, учениците
Коментари Харесай

ЧЕЗ пожела успешна нова учебна година

Компанията развива дългогодишно партньорство с просветителните институции.
„ Желаем на учителите, учениците и техните родители сполучлива и ползвотворна нова образователна година “, се споделя в известие, изпратено от ЧЕЗ до партньорските учебни заведения.

Каузата обучение е неразделна част от партньорството сред ЧЕЗ и обществото. Компанията интензивно сътрудничи с професионалните гимназии и техническите висши образователни заведения в Западна България. Тя е една от първите компании, които поддържаха дуалното образование по електротехника, участвайки в границите на плана ДОМИНО в паралелки в София, Плевен и Перник. Заради изискванията, които основава за поощряване на младите експерти ЧЕЗ получи премия от ДОМИНО за компания с най-хубави обществени придобивки за учениците в дуална форма на образование.

Друга сполучлива самодейност, посредством която сдружението поддържа професионалното обучение, е годишният конкурс „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “. Предстои тази година да започва осмото му издание.

В осъществяване на тактиката си за поддръжка на професионалното образование ЧЕЗ Разпределение построи неповторим за Западна България Технически образователен център. Той разполага с лиценз от Министерство на образованието и науката и в него възпитаници, студенти и експерти постоянно могат да ревизират уменията си за работа по уреди от електроразпределителната мрежа и да покачат своята подготовка.

В навечерието на първия образователен ден ЧЕЗ Разпределение извърши обходи и профилактика на електроразпределителните уреди, благосъстоятелност на сдружението, които се намират към учебните заведения и детските градини на обслужваната територия в Западна България. Съоръженията са приведени в чудесно техническо положение. Профилактиката е нужна и с цел да се минимизира риска от разстройства на образователния развой поради възможни спирания на електрозахранването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР