- Компанията предлага и специални бизнес услуги за клиентите си София,

...
- Компанията предлага и специални бизнес
услуги за клиентите си София,
Коментари Харесай

YELLOW TAXI СЪС СПЕЦИАЛНИ МЕРКИ ЗАРАДИ COVID-19

- Компанията предлага и специфични бизнес услуги за клиентите си

София, 18 май, 2020г. – По време на извънредното състояние на доста бизнеси им се наложи да спрат активност, а на други да се трансформират дружно с ситуацията в страната и света. Пандемията не подмина и таксиметровите услуги. „ Бизнесът спря. Повечето ни водачи нямаха опция да работят, тъй като хората стопираха да вървят на работа, стопираха да се движат и това разбира се, ни се отрази “, споделя Калин Кокошаров, шеф на Yellow.

В тази обстановка компанията взема решение да обърне внимание на свои услуги, които отдавна предлага, само че в забързаното ежедневие няма време да усъвършенства. „ Имахме време да се огледаме, да видим как можем да подобрим услугата, защото когато бизнесът върви в никакъв случай не ти остава време да видиш дребния подробност, а той съвсем постоянно е най-съществен “, разказва още Кокошаров.

Така по време на изключителното положение фирмата взема решение да конфигурира специални прегради сред пасажерите и водача, за да има сигурност и за двете страни и клиентите да бъдат спокойни когато се качват в колите на Yellow. Освен това след всеки курс водачът е длъжен да дезинфекцира колата. Мерките се въвеждат най-вече както за клиентите, по този начин и за шофьорите.

Освен това Yellow припомня, че клиентите могат да се възползват и от допълнителните услуги, станали популярни по време на извънредното положение:
- Delivery – всеки който желае да направи бърза и сигурна пратка на артикули, храни или артикули от първа нужда до своите близки може да се възползва от тази услуга.
- Assistant – услуга за всеки на пътя, който има потребност от подпомагане при аварийна ситуация – подаване на ток, помощ при смяна на гуми, протоколи за ПТП и други
- Tour – специфична услуга за всеки, който има потребност от обиколни курсове в града, разходка до забележителности, музеи, пътувания в провинцията и др.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР