Компанията New Estates, специализирана в продажбите на ново строителство, консултантски

...
Компанията New Estates, специализирана в продажбите на ново строителство, консултантски
Коментари Харесай

Ива Зарева е новият мениджър Бизнес развитие и продажби в New Estates

Компанията New Estates, профилирана в продажбите на ново строителство, консултантски услуги и пазарни разбори, част от Realto Group има нов управител Бизнес развиване и продажби. Ива Зарева ще дава отговор за развиването и структурирането на нов бизнес модел, обвързван с реализирането на продажбите на основни за компанията планове.

Нейната роля ще е фокусирана в създаването на нови услуги и структурирането на екипа, чиито отговорности са привличане на клиенти и тяхното дейно и персонално обслужване.

Тя ще способства и за бизнес развиването на компанията и позиционирането на New Estates като водеща компания на пазара.

До момента Зарева е била управител Бизнес развиване и образования в Benefit Systems Bulgaria /Мултиспорт/, където има сериозен принос към позиционирането на компанията като пазарен водач, както и към поддържането на висока ангажираност на чиновниците и добавена стойност за клиентите. Преди това е била управител Ключови клиенти в Up Tombou, където е отговаряла за основаването на основни тактики за привличане на лоялни клиенти на компанията и ръководство на екипите.

Ива Зарева е бакалавър по Мениджмънт и предприемачество и магистър по Публични финанси.

Обучава се в областта на човешките запаси и ръководството на хора в Бизнес учебно заведение Cotrugli, Загреб. Има редица спомагателни курсове, в това число AMBA стратегия в Бизнес институт, София, както и процедура за водене на образования посредством стратегия " Треньори без граници ".

" Основният ми приоритет в New Estates е обвързван със основаването на мощен екип, чиято работа да отличи компанията измежду останалите на пазара. Вярвам, че всеки клиент има право на персонално отношение и извънредно високо качество на услугата. Затова

смятам, че откриването на тази симбиоза е предизвикателство, изключително във времената, в които живеем. Уверена съм, че досегашният ми опит в работата с хора и ръководството на разнородни процеси ще ми помогне в постигането на основните цели ", споделя Ива Зарева.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР