Компанията Майкрософт е засякла в рамките на последните 45 дни

...
Компанията Майкрософт е засякла в рамките на последните 45 дни
Коментари Харесай

"Майкрософт" засече руски онлайн компании в САЩ, готвещи се да повлияят на изборите за президент

Компанията " Майкрософт " е засякла в границите на последните 45 дни съветски онлайн акции в Съединени американски щати, които имат за цел да повлияят на тазгодишните американски президентски избори, съобщи Ройтерс като посочи, че интензивността на подривната активност е по-слаба спрямо предходните избори.
 
Според отчет специалистите, ангажирани в изследването от компанията, от свързани с Русия профили в интернет се популяризира наличие, което цели разцепление на американското общество, в това число по тематиката за американската помощ за Украйна, която се отбранява против Русия.
 
Активността е по-слаба спрямо предходните избори, само че проучващите специалисти на " Майкрософт " предизвестяват, че това може да е единствено началото.
 
Руското посолство във Вашингтон не е дало отговор на запитването от Ройтерс за коментар, само че от организацията напомнят, че предишния месец Кремъл съобщи, че няма да се намесва в американските избори през ноември. Русия отхвърляше американските обвинявания за хипотетична своя интервенция в изборите за президент в Съединени американски щати и през 2016, и през 2020 г.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР