Компанията LEVC, която е част от китайския автомобилен и индустриален

...
Компанията LEVC, която е част от китайския автомобилен и индустриален
Коментари Харесай

L380: Първи поглед към луксозното електрическо MPV на LEVC

Компанията LEVC, която е част от китайския авто и промишлен колос Geely Holding Group, и набра международна популярност след придобиването на бизнеса на емблематичните лондонски таксита, популяризира първите изображения на екстериора и интериора на първото по рода си напълно електрическо първокласно многофункционално (MPV) пазарно предложение- .

От LEVC споделят, че дизайнът и цялостната идея на L380 са въодушевени от авиоиндустрията и по-точно първокласното въздухоплаване. На ситуацията навътре в електрическия автомобил ще могат да се любуват до 8 индивида, само че конфигурацията на седалките и осъществяването остава разполагаем на потребителите.

L380 разполага с панорамен стъклен таван с повърхност от 2.18 кв.м, като той е оборудван със система за интелигентно затъмняване и въздушни отвори, въодушевени от китайската просвета.

Без да навлизат в детайлности по отношение на параметрите на електрическата задвижваща система, от LEVC споделят, че L380 ще бъде стартиран първо в Китай през тази година, а наличност за закупуване във Англия ще има до 2 години.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР