Компанията, която представлява, също ще сезира институциите. Причината е, че

...
Компанията, която представлява, също ще сезира институциите. Причината е, че
Коментари Харесай

Скандал с българи на границата с Турция: Счупиха ни личните карти и не ни пуснаха да минем

Компанията, която съставлява, също ще сезира институциите. Причината е, че техни клиенти не са били позволени да влязат в Турция с персонални карти. Последният случай е от 22 септември.

 

„ Пътувахме за Мармарис – през Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово. На влизане от България в Турция смъкнаха от нашия рейс трима индивида под предлог, че персоналните им карти са пукнати. На документите им нямаше нищо! Когато попитахме какъв е казусът, по този начин огънаха персонална карта, че я счупиха. Бяха безапелационни, че няма да пуснат туристите да влязат в страната.

 

Ние задействахме кола, която потегли от Варна. Благодарение на нашите управляващи ги качиха на украински рейс до Средец, където колата ги чакаше. Върна ги във Варна, взеха си паспортите и пристигнаха с кола в хотела. На границата са качили двама туристи от различен рейс, където още веднъж имали „ проблем “ с персоналните си карти. Когато минават границата с колата към този момент не е имало проблем. От няколко рейса са върнали туристи, които са тръгнали на отмора по курортите.

 

Връщаха и коли. Благодарни сме на управляващите от българска страна, че се пробваха да оказват помощ по всевъзможен метод, само че сътрудниците им от турска страна не разрешиха “, описа пред Bgtourism.bg Ваня Петрова.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР