Компанията Икеа“ приканва всички потребители, които имат игра риболов“ BLÅVINGAD,

...
Компанията Икеа“ приканва всички потребители, които имат игра риболов“ BLÅVINGAD,
Коментари Харесай

„Икеа“ връща парите на клиенти, закупили опасна игра

Компанията „ Икеа “ приканва всички консуматори, които имат игра „ лов на риба “ BLÅVINGAD, да преустановят нейната приложимост. Причина за това е вероятно пострадване при усвояване на дребни предмети. Клиентите могат да се свържат с „ Икеа “ за възобновяване на цялостната ѝ стойност.

От компанията показват, че създават продуктите си, като ползват строга стратегия за оценка на риска и тестването, с цел да се уверят, че те са в сходство с всички използвани закони и стандарти на пазарите, в които се продават.

Въпреки това до вниманието на компанията доближи, че дребните нитове на играта може да се разхлабят. Това вероятно би довело до заплаха при усвояване на дребни предмети, изключително за по-малките деца. Поради тази причина играта „ лов на риба “ BLÅVINGAD се изтегля. До момента няма обявени случаи на пострадвания, написа в известието.

Играта може да бъде върната във всеки магазин на „ Икеа “, където цялостната сума за закупуването ѝ ще бъде възобновена. Не е належащо показване на касов бон.

Повече информация ще намерите на страницата или на безплатния телефон на компанията 0800 45 800.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР