Компанията Huawei беше засегната от скандали през 2018 и в

...
Компанията Huawei беше засегната от скандали през 2018 и в
Коментари Харесай

Huawei върви по пътя към глобално надмощие

Компанията Huawei беше наранена от кавги през 2018 и при започване на тази година. Въпреки проблемите, свързани с сигурността, които избрани държавни управления повдигнаха, Huawei продължава пътя си към световно превъзходство. Възходът има два пътя: продажби към необятната публика и към корпоративни клиенти.
Вторите са малко по-чувствителни, защото Huawei е упреквана, че посредством мрежовото си съоръжение би могла да получи достъп до тайните на водещи корпорации. Въпреки недоверието, Huawei ще достави съоръжение за Англия, само че единствено за планове, които не постановат по-високо равнище на сигурност. Освен това, до помиряването сред Qualcomm и Apple, Huawei предложи своите 5G чипове на компанията от Купертино с оглед оборудването на бъдещите iPhone-и със идващото потомство за свързване към мобилните мрежи.
Huawei наподобява доста по-добре в очите на елементарните консуматори. Гамата телефони е богата и предлага преимуществата на смарт телефон на цени, които покриват необятен набор. Ръкавицата към Samsung, Apple, а и към другите играчи на пазара беше хвърлена сега на появяването на серията телефони Р и Mate. Гамата Р е предопределена за дилетантите фотографи, Huawei Р30 и по-големият му брат Huawei Р30 Рrо, впечатлиха целия свят с опциите на техните камери както при слаба светлина, по този начин и при оптичен и цифров zoom. Тези модели демонстрират, че Huawei към този момент няма статут на „ състезател”, а към този момент е придобил статут на главен състезател на сцената на мобилните телефони.
Пътят на Huawei към международно владичество през днешния ден е доста по-лесен, тъй като хората, които не могат да си разрешат или не мечтаят за мобилен телефон последно потомство могат да избират от представители на предишни гами. Huawei Р20 и Huawei P20 Pro не престават да бъдат мобилни телефони, които мога да вършат положителни фотоси за обществените мрежи и известия. Всеки един от двата модела може да прави видео с 4К качество. Популярността им е безспорна, а Huawei сигурно ще продължи да ги продава и през 2019-та. С тяхна помощ (и на по-евтините модели от гамата) Huawei се цели в първото място по брой продадени устройства. Благодарение на по-доброто отношение спецификации –цена от тези в фамилията на Samsung, през днешния ден Huawei има преимуществото на нововъведението.
Както корейците, по този начин и Huawei залагат на нов клас сгъваеми мобилни телефони.. По отношение на имиджа Huawei стои добре в очите на личните си почитатели и може да притегли на своя страна част от потребителите, които са поискали модела на Samsung.
Имайки в портфолиото си все по-голям брой стартирани артикули с всяка минала година, както и комерсиалната марка, която става все по-добра, пътят на Huawei към владичество на пазара на смарт телефони наподобява, че ще бъде еднакъв и релативно къс.
Въпреки това си заслужава да обърнем внимание и на съперниците, които не стопират даже и за момент да пускат атрактивни артикули за клиентите на Huawei.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР