Компанията е сред най-атрактивните места за работа в страната според

...
Компанията е сред най-атрактивните места за работа в страната според
Коментари Харесай

Kaufland е най-желаният работодател в сектора за модерна търговия в България

Компанията е измежду най-атрактивните места за работа в страната съгласно влиятелната ранглиста Career Show Index
Kaufland е най-желаният шеф измежду комерсиалните вериги в България. Това демонстрира влиятелната годишна ранглиста Career Show Index за водещите работодатели в страната. Освен като най-атрактивен шеф в бранша за съвременна търговия, Kaufland се подрежда и измежду десетте най-хубави работодатели в страната.
Kaufland България получава това самопризнание за цялостната си работодателска политика и въз основата на добитите от компанията за последните три години оценки и сертификации в състезания и бизнес награди.
„ Гордеем се, че Kaufland България заема челната позиция като шеф измежду комерсиалните вериги и че е измежду най-хубавите работодатели в страната. Тази оценка е доста значима за нас, тъй като е следващо доказателство за високите стандарти в ръководството на човешките запаси, които прилагаме и непрестанно надграждаме. Нашите чиновници постоянно са били и ще не престават да бъдат първи приоритет за нас. Мисля, че доказахме това по време на рецесията с COVID-19, когато освен осигурихме на екипа си всички нужни средства за предварителна защита, само че и надградихме доверието на чиновниците си, че сме сигурен шеф, който ще бъде до тях и в тежките моменти ”, разяснява Милена Караилиева, HR шеф на Kaufland България.

През 2020 година Kaufland България за втора поредна година получи сертификация за Топ Работодател от влиятелната интернационална самостоятелна организация Top Employers Institute. Резултатите от тазгодишната сертификация демонстрираха, че по отношение на предходната година компанията доста е подобрила представянето си във всички 10 категории, подлежащи на оценка.
Зад триумфите на Kaufland като шеф стои дълготрайна тактика за привличане, набиране, образование, развиване и задържане на фрагменти. Основен фокус в работодателската политика на компанията е грижата за хората. Kaufland предлага на своя екип от над 6 000 индивида несъмнено и устойчиво работно място, атрактивно заплащане, необятен пакет от обществени придобивки, редица образования и семинари и доста други. Само за 2019 година компанията е вложила над 6 млн. лева в пакета обществени придобивки за своите чиновници. Kaufland предлага и доста благоприятни условия за кариерно развиване и професионално израстване, а доказателство за това са огромната част от актуалните ръководители, развили се от личните редици на компанията.
За Kaufland
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година Веригата има 60 хипермаркета в 34 града в страната. Обектите са със междинна комерсиална повърхност от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР